Kennel Mongrif får kun få kuld årligt, og alt er nøje overvejet og planlagt, vi bestræber os på at lave den hele hund, hvilket vil sige at vi ikke går på kompromi med vores avls hundes brugsegenskaber, ligesom hundene skal være eksteriør mæssigt iorden.


ALLE vores hvalpe fødes inde i køkkenet og er en del af vores hverdag til de flytter hjemmefra som 8 uger, i perioden vil vi bruge meget tid på socialisering, og hvalpene vil have prøvet en masse ting til at forberede dem til deres nye hjem, de kommer med ud at køre både i bil og hundetrailer, ligesom de vil opleve by ture, med på trænings pladsen, møde andre hunde, mennesker i alle aldre mm .

Alle er velkommen til at kontakte os og få en snak om et evt køb hos Kennel Mongrif .Vi er ikke en stor hunde fabrik , og får kun få kuld , oftest kun et enkelt kuld pr år .

At sætte hvalpe i verden kræver tid og forberedelse, vi avler kun på sunde og mentalt velfungerende hunde , som allle er enten Avlsgodkendte hos DKK eller Avlsmønstret/Avlskåret hos schæferhundeklubben for Danmark.

Vores hunde er en stor del af familien , de trænes flere gange ugeligt ,er ofte er med os på ferie i ind og udland. Allle vores hunde skal være rare , børnevenlige og imødekommende !

Når du køber hvalp hos os får du :

1. En hvalp med DKK stambog

2. En hvalp med garanti i henhold til DKK regelsæt samt 2 års garanti i henhold til købeloven .

3. En hvalp der er chippet og har fået 3 x ormekure, samt leveres med hvalpepakke.

4. En hvalp der har gennemgået hvalpetest så vi kan placere dem i de rigtige familier .

5. En hvalp der er velsocialiseret på alle tænkelige måder :)

6. En TÆT kontakt med din opdrætter.

Vi gør os mange tanker og overvejelser når vi sætter  et kuld hvalpe i verden , og forventer du gør det samme inden du overvejer købet af en schæferhvalp , en schæferhund er en Brugshund og bør/skal bruges aktivt , vi hvalpetester alle vores kuld så vi er sikker på vores hvalpe ender ud i de familier der passer bedst til den enkelte hvalps temperamant og aktivitetsniveu .

Vores priser varierer alt efter hvor højt vores hunde er rent kåringsmæssigt , men ca 12.000 -15.000 kr stk.


Se mere i menuen hvalpe, og aktuellle kuld.


 

 


 

 


 

 


 Home Historie Hanner Tæver Langhår Hvalpe Nyheder Kontakt Galleri