Den 9 februar 2010 var desværre dagen hvor vi måtte sige farvel til vores gamle Schæfertæve Scully. Scully var vores trofaste og elskede følgesvend igennem næsten 13 år. Beslutningen var nem at tage, men dagen og processen efterfølgende var meget svær. Der går stadig ikke en dag hvor jeg ikke tænker på hende. Hun var min hund og der var ikke det, hun ikke ville gøre for at gøre mig glad og tilfreds. Hun var også hunden der kunne med alle mennesker og også alle dyr, alle der kendte hende berørte hun dybt. At have en hund som Scully stiller store krav til en evt efterfølger, .Jeg har dog altid sagt - en gang Schæfer- altid Schæfer og  jeg kan ikke forestille mig et liv uden.

Tiden kom hvor jeg begyndt at kigge lidt på diverse kenneler, men jeg blev alligevel forbavset over, at alle de smukke og dejlige hvalpe jeg så ikke talte til mig, selvfølgelig var de søde,det er alle hvalpe,men de manglede bare et eller andet. Sådan gik der et par måneder og jeg var faktisk ved at tænke at jeg måske nok ikke sådan lige fandt det jeg søgte :-).

Men ... jeg sidder jo ikke her på hundenens hjemmeside uden jeg alligevel blev ramt ;0)


Kiggede som altid annoncer og faldt pladask for et billede af en lille  tæve på 6 uger, hold op hvor var hun skøn, lille buttet og meget gylden, hende måtte jeg bare se, Så jeg kontaktede kennelen Team Avatar fra Hadsund og fik en aftale i stand med Ole og Marianne Hansen. Det blev starten på et nyt samarbejde med dejlige Soya som jeg fik hjem d 4/7 2010. Soya blev desværre syg med canser i efteråret 2019, hvorefter hun fik fred.

Jeg skal og vil bestemt ikke glemme vores herlige lille charmetrold Kiki, Kiki er en Dværgschnauer på 8 år, og er grundstammen for vores kennelnavn hos Dansk Kenneklub-Kennel Mongrif. Hun er også Dansk Champion og mor til 6 dejlige hvalpe.Desværre ville skæbnen det sådan at Kiki pludselig mistede synet i Maj 2011 og efterfølgende lugtesansen. Tøsen havde fået en hjernesvulst. Det ramte os hårdt da vi regnede med at have hende mange gode år endnu. Den 1/6 2011 fik hun fred.

Soya havde aldrig været alene, og skulle hellere ikke være det. I samarbejde med kennel Team Avatar  fandt vi Santo som er opdrættet hos Kennel Hamsel i Nordjylland. Siden er der kommet flere tæver til, og vi er blevet bidt af en gal Schæfer, vi bruger stort set alt vores fritid på hunde, opdræt, træning og udstilling. Vores hunde er alle af de bedste tyske blodlinier, vi vægter sundhed, væsen og brugsegenskaber højt, og bestræber os på at avle den hele schæferhund. Hos os kan du få en schæferhund med et godt væsen, både til udstilling, avl og træning, eller hvis du bare ønsker dig en ny bedste ven.


Home Historie Hanner Tæver Langhår Hvalpe Nyheder Kontakt Galleri