I rigtig mange år blev den langhårede variant af schæferhunden anset for en fejl, og var derfor uønsket i  avlen. Heldigvis kom FCI på andre tanker, og fra 1/1 2011, blev den godkendt til avl på lige fod med den stockhårede variant. Langstockhårede med inderuld kan derfor nu udstilles og avles med.

Kennel Mongrif har altid fundet disse hunde utrolig smukke, og vi har lejlighedsvis hvalpe til salg i denne pels type.

I 2018 fødte Team Dikas Extra en usædvanlig smuk sable hanhvalp Mongrif Legacy, Legacy ( Milo ) var den første langhårede hund kennelen beholdte. Milo har siden da, været udstillet i store dele af europa, hvor han har taget pusten fra mange, Heriblandt det Tyske verdensmesterskab ( Siegershau ) hvor han er gået helt i top som verdensmester i 2023. I 2020 tog vi sidste kuld på Extra, som her har beriget os med Milos lillesøster, en super køn lille tæve som kennelen også har valgt at beholde, Mongrif Only bliver derfor Kennel Mongrifs første langhårede tæve, som vi sætter i avl af egen opdræt. Sidst men ikke mindst var vi så heldige at få tilbudt at låne en smuk Amerikansk tæve til et kuld hvalpe efter Milo, Gamora v.d Bären fødte i februar 2023 et kuld på 6 hvalpe, hvor vi har beholdt en super smuk sable tævehvalp, Mongrif Believe.

Sieger Mongrif Legacy og hans halvbror Mongrif Jacko Danmarksmester i Patruljeklassen i Dansk Politihundeforening

Verdensmester VA1 BSZS 2023 Mongrif Legacy

Mongrif Legacy VA3 2022

Mongrif Legacy til det Tyske verdensmesterskab BSZS

                             Mongrif Believe Datter Af Legacy og Gamora v.d Bären                                                Mongrif Only Halvsøster til Mongrif Legacy ( Samme Mor )

Home Historie Hanner Tæver Langhår Hvalpe Nyheder Kontakt Galleri